Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2009, 11:38 AM
deanguidry deanguidry is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Lafayette, La.
Posts: 146
Default Start/Stop Issue

Tech support closed all threads on this issue!!!! That's no way to treat customers.
__________________
Dean Guidry
Attorney at Law
Lafayette, LA
Collections, Personal Injury, Entertainment Law
myspace.com/studio89rocks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2009, 02:15 PM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,733
Default Re: Start/Stop Issue

Really? This one is still open:
http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=229936

Or is that the issue you mean?
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2020.11.0 Ultimate | Omni | macOS Mojave
PT 2020.9.1 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
  #3  
Old 02-27-2009, 02:35 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,224
Default Re: Start/Stop Issue

Tech support has been responsive to this issue, they just haven’t given us a fix yet. And we do need this fixed.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 9.0.6 Start/Stop Issue and Plug-in Instrument Issue ZDF macOS 0 01-14-2013 03:47 PM
Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution! deanguidry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 02-27-2009 04:16 AM
7.4 - Start / Stop Issue Back With a Vengence Greg M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-12-2007 05:39 PM
Start-Stop-Start again NOT from beginning mahler007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-23-2004 05:05 PM
Feedback issue on Stop/Start? xx1messxx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-15-2004 09:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com