Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2011, 04:39 PM
Kourquie Kourquie is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 104
Default "3" on the Numpad won't record

Hi all,

I just updated to 9.0.1HD and all of a sudden, I cannot punch in using "3" on the number pad. F12 works, and Command Spacebar works, but not the "3". The button itself works (just used it to type the 3's)...just wondering why it doesn't punch in. Is there a pref? I checked system prefs for any conflicts with keyboard shortcuts, expose', dashboard, all the normal stuff, but no help.

Can anyone help me?

-Justin

Mac Pro 2x2.6GHz Intel Xeon, Mac OSX 10.6.4, Pro Tools 9.0.1 HD, Apogee Symphony I/O
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2011, 05:17 PM
1m1 1m1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 726
Default Re: "3" on the Numpad won't record

Yes, there is a preference in the main preferences window. You can select different modes for the numeric keypad, and you want to choose "Transport".
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2011, 12:25 PM
stvbn@yahoo.com stvbn@yahoo.com is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Los Angeles
Posts: 107
Default Re: "3" on the Numpad won't record

You are looking for the "quick punch" option, it is listed in one of the pulldown menus, option, or shift+command+p
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 5 03-23-2013 04:04 PM
Error message when i try to record. "track could not be record-enables...." znera143 macOS 3 01-20-2012 07:17 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
Switching a HD from "transfer only" to "record mode" BretFarewell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-16-2010 01:49 PM
"Track" as a synonym for "record" John Link General Discussion 2 08-20-2002 12:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com