Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-01-2004, 09:25 AM
hobo123455 hobo123455 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 74
Default system bar in sys usage window

Mine goes across about 75% in some sessions but the cpu bar is only about 30%. What does that mean?
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-01-2004, 09:58 AM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default Re: system bar in sys usage window

lower your buffer to 256 and the system meter should hardly move, but CPU will go up. System meter moving is not bad unless you are already at low buffer.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #3  
Old 04-01-2004, 11:25 AM
hobo123455 hobo123455 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 74
Default Re: system bar in sys usage window

I'm at 1024 buffer.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-01-2004, 01:24 PM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default Re: system bar in sys usage window

Thats why. It just means that the system is working. Less strain on CPU. If you lower the buffer, the system meter will reduce activity.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #5  
Old 04-01-2004, 02:21 PM
hobo123455 hobo123455 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 74
Default Re: system bar in sys usage window

Thank you!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System Usage Window not as described dts350z Pro Tools 10 1 11-09-2011 05:07 PM
Help with System Usage Window!! Drummersound Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-12-2011 08:48 AM
System Usage Window zlr77 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-09-2011 09:54 AM
System Usage window. maccool Tips & Tricks 2 04-16-2005 01:37 PM
system usage window?? carbomb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-03-2002 07:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com