Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 02-22-2017, 12:37 AM
tbonesteak4dinner tbonesteak4dinner is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Colorado
Posts: 25
Default Re: Real CPU Usage vs. Pro Tools System Usage Window

Just updating the thread with my steps so people with similar issues know what works or doesn't.

I had reinstalled windows 7 recently and forgot to go in and unpark processor cores. After changing this Pro Tools still responds about the same, although I can see the load shift around a bit more when changing processor affinity. Still showing system CPU usage of less than 40% when Pro Tools is spiking to 100%+. Been reading up and seems like there's similar issues across all versions of 11 and 12. My iteration of the problem is probably just exacerbated by using VI's exclusively with no live audio.

Should have my other DAW by tomorrow. Not a move I wanted to make but in addition to confirming the issue is unique to Pro Tools I've been wanting to learn the other DAW so collaborating will be easier.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with System Usage Window!! Drummersound Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-12-2011 08:48 AM
What would normal disk usage considered to be in the usage window? Digitopian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 09-08-2009 09:50 PM
System Usage window. maccool Tips & Tricks 2 04-16-2005 01:37 PM
system bar in sys usage window hobo123455 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-01-2004 02:21 PM
system usage window?? carbomb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-03-2002 07:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com