Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-14-2018, 08:29 PM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,339
Default 6.4.1 TDM and SSL Duende FireWire

Hey guys!

I can get this to install, but I don't think it's working correctly...the FW bus sees it in the system report, but it states driver isn't working properly...

Has anyone ever been able to get a Duende FW working on 10.3.9 with TDM?

Thanks!!
Sig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL Duende & PT HD on OSX - Anyone using it? DrFord Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-29-2008 12:03 PM
Can anyone out there using Duende help with this? Druphus Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 02-12-2008 05:52 AM
duende rossi68 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-08-2007 09:06 AM
SSL Duende & PT LE...??? Spyda KB 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-23-2006 04:27 PM
Anybody try or have ssl's duende zeeman Pro Tools TDM Systems (Mac) 41 11-03-2006 02:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com