Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-16-2010, 07:37 PM
rrubbenn rrubbenn is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Default Jitter connecting a Presonus Firestudio to a 410 thru s/pdif

Hi everyone I'm trying to use a Presonus Firestudio Interface connected thru s/pdif to a m-audio 410 (so I can record in PT with those excellent pres), every setup on their interface software are ok and works pretty well with other software as logic and itunes, but when I try to use with M-Powered the jitter appears, so basically the problem is in PT. Does anyone knows how can I fix this?

Best regards,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 & Presonus FireStudio 26 x 26 ???? cfoxv1980 Pro Tools 11 0 12-07-2013 01:43 PM
Presonus Firestudio & PT9 5.1 Outputs Farmer Dave macOS 8 08-06-2011 09:23 AM
Presonus Firestudio & PT9 96k Farmer Dave macOS 1 08-02-2011 01:28 PM
Aggregate I/O or Presonus Firestudio DannyG Pro Tools 9 2 05-18-2011 09:23 PM
Got a question about the Presonus FireStudio... Wheeltard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-30-2006 07:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com