Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-04-2019, 02:38 PM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 3,012
Default MacBook Pro 2011 noise issue

Hi guys

When I have my MacBook Pro plugged in and have headphones plugged in to the socket I get electrical noise / static. Anybody know why this is and how to get rid of it please??


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MacBook Pro 2011/Keep or No Adam Christopher General Discussion 6 11-15-2017 05:28 PM
PT11HD on 2011 MacBook Pro ksgltd Pro Tools 11 13 01-11-2016 02:15 AM
MacBook Pro 13" (late 2011) with PT 10 musikasik macOS 5 01-12-2013 10:29 AM
Early 2011 MacBook Pro DJTezo411 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-27-2011 12:55 PM
2011 MacBook Pro/PT9 Graphics Freeze dnadig macOS 5 03-25-2011 12:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com