Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-28-2011, 01:41 AM
John12 John12 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Australia
Posts: 1
Default DAE error- 9060 Pro Tools SE 8.0.3

Hi,
I'm getting the error message 'DAE error 9060 was encounted' after recording just 20 seconds of audio. The message pops up every time I press play and in every session.
My system is an ASUS with 2.33 GHz intel core 2 quad processor, 4 gig of ram and is running windows Vista.
The audio interface is an M-Audio fast track.
I am recording to an external hard drive (a differant hard drive than the program is installed onto). I have the current adobe flash.
It doesn't seem to be a Vista problem as I tried the program on a Windows 7 laptop and had exactly the same issues.
Please explain why this is happening and how I can solve this issue as I can't record any audio at all because of it. Also every now and then it freezes despite there being little to no audio recorded or recording.
Thanks,
John
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools SE DAE Error 9060 overratedlies Pro Tools SE and Essential (Win) 5 03-18-2011 09:42 PM
DAE error -9060 from Pro Tools LE 6.2.2 and_josies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-14-2006 09:26 AM
DAE Error -9060: Region Match Selection Error ... PatrickJ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-04-2005 04:36 PM
Pro Tools DAE Error -9060. Help! skier4467 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-09-2005 05:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com