Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2003, 12:17 AM
Saul Goodman Saul Goodman is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Lower Regions of Choronzon
Posts: 25
Default Updating to Windows XP version of Protools

I am going to be buying a new PC soon that will be dedicated solely to Protools and I was wondering, if I am not running Windows XP on my machine now, can I still download the new XP version of Protools onto this machine and then transfer it over later? What about the service pack? Thanks in advance to anyone who replies.
__________________
BK
aka
Saul Goodman
(it')s all good,man
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2003, 12:30 AM
Rabidium Rabidium is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Seattle
Posts: 763
Default Re: Updating to Windows XP version of Protools

Yeah, a program's a program. You can download it to your computer just as if your were making a CD of it. You could then transmit it accross a network or whatever you need to do to get it to the other computer.

Oh, and congratulations on the upgrade, you won't regret it.
__________________
I guess I'm back.
www.byOlaf.com
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2003, 12:34 AM
neatguys neatguys is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: mi.
Posts: 812
Default Re: Updating to Windows XP version of Protools

yeah I believe all you need is your serial number.Then it sall goodman
__________________
Davec 1 results,32+68 at 1024 buffer,32+ 41 at 128 buffer both 24 bit
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will updating Flash Player affect older version of Protools? novice12 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 02-03-2013 01:00 PM
Protools 10 With Windows 8 (Full Version) auratone Pro Tools 10 11 12-09-2012 05:15 PM
Updating - Version could not be determined Dave Cruickshank Pro Tools M-Powered (Win) 1 04-19-2011 07:12 PM
Best version of protools to use with digi001 on windows tfrazier1964 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 06-27-2009 09:06 AM
Updating plug-ins from ProTools 6.9.2 to latest version filthykleen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-09-2008 03:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com