Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-08-2015, 06:29 AM
ha2dorff ha2dorff is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bergen, Norway
Posts: 242
Default S3 not reflecting automation correct for send mute?

Is there known issues with S3 not updating correct for automated tracks on send mute?

I will try to describe an example:

I have a send to the same Aux on two tracks - channel 1 and 2.
On my S3 I have selected "Aux" on "Channel Encoder Assignment Switches", and each channel is displaying the send to the Aux on "Channel Strip Display".

On the timeline I have this:
3 seconds where both sends are muted ("In" button light off)
4 seconds where both sends are on ("In" button light on)
The remaining where both sends are muted ("In" button light off)

If I play this area with channel 1 selected, the "In" light turns on/off for the Aux send where it supposed to. But not on channel 2.
If I play this area with channel 2 selected, the "In" light turns on/off for the Aux send where it supposed to. But not on channel 1.

Is this a known bug?

Last edited by ha2dorff; 05-08-2015 at 06:37 AM. Reason: change
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2015, 06:42 AM
ha2dorff ha2dorff is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bergen, Norway
Posts: 242
Default Re: S3 not reflecting automation correct for send mute?

I'm the only one with this issue?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-11-2015, 08:25 AM
Audioartist Audioartist is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stockholm
Posts: 342
Default Re: S3 not reflecting automation correct for send mute?

I have seen it on other eucon surfaces as well. Got better with eucontrol 3.22.
__________________
D-control ES 32 - Venue Profile 48x24 - S3L-X - Yamaha DM2000 - Artist mix and control - HD7 accel - HDX2 / Magma EB3T
HD native thunderbolt
PT10HD 10.3.8. - PT11HD 11.3.2
2xHD madi - 2xHD omni -
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send mute/solo follows track mute/solo pre-fader Roger_Jam_Jet Windows 3 09-24-2017 01:59 PM
Mute tracks when send to aux? boybooe Tips & Tricks 5 10-20-2014 09:37 AM
shortcut to see send mute automation-gone? mtung ICON & C|24 7 07-14-2009 09:11 AM
how to mute a send on 003 console kt90 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-03-2009 11:29 AM
Mute Region or Mute Automation Jeremy Mix3000 Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 01-22-2007 07:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com