Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2017, 02:26 PM
Macsearcher Macsearcher is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Toronto
Posts: 154
Default feature request - restore last selection on surface

Say that you're working on some tracks on the S3.
You want to jump to your VCA layout or any other layout for that matter, make some quick adjustments for balance, maybe mute/solo a couple of things,
It would be great to be able to hop back to where you were. As it stands, you have to go searching for the track that you were focused on again.
This would be similar to 'restore last selection' in the edit window.
Work ---> flip to a layout/make adjustments ---> flip back and continue

Here is the ideascale link for this request.
http://protools.ideascale.com/a/idea-v2/293559
Reply With Quote
  #2  
Old 11-28-2017, 05:40 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,551
Default Re: feature request - restore last selection on surface

Thanks, I seem to have heard this before..makes total sense. I'll look to see if there's an easy way to add something.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-2017, 09:04 PM
Macsearcher Macsearcher is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Toronto
Posts: 154
Default Re: feature request - restore last selection on surface

That's awesome Eddie. Thanks so much.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-14-2017, 04:08 PM
espron espron is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Norway
Posts: 315
Default Re: feature request - restore last selection on surface

You can do this on the D-control, after spilling a VCA the group button will light up and if you then go to banking or custom faders you can always get back to your last spilled VCA members just by hitting the group button.

Really miss this when working on the S6
__________________
IMDB
Reply With Quote
  #5  
Old 02-13-2018, 09:36 AM
Macsearcher Macsearcher is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Toronto
Posts: 154
Default Re: feature request - restore last selection on surface

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
I'll look to see if there's an easy way to add something.
Hey Eddie.
I'm wondering if you could let us know where things are sitting with this and the scroll to track question.
Is an update scheduled for some time soon?
Thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-13-2018, 09:56 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,551
Default Re: feature request - restore last selection on surface

No news yet, trying to finalize the next release (couple weeks) and then can start to plan the one after.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Feature Request: Color selection improvement for artist control robertg Artist Series 0 12-19-2013 03:06 PM
Edit Selection BUG or FEATURE /? midnightrambler Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10 03-18-2013 11:10 AM
Feature Request - Freeze Edit Selection Toggle Kenny Gioia Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 10-30-2007 09:56 PM
Feature Request: Export Selection to New Session chroma17 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-14-2007 04:40 PM
Digi please restore this bin feature Richard Fairbanks Post - Surround - Video 25 05-18-2006 10:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com