Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-15-2018, 07:44 PM
msteck msteck is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Los Angeles
Posts: 7
Default Re: S3 VCA spill omits 1st spilled channel

Thank you very much. This seems to have solved it. As a note I could not uncheck that box until I sourced an Artist Mix, disconnected my S3, got the computer to recognize the Artist Mix - then I could uncheck the box and reconnect everything. Seems like one shouldn't have to go through all that just to deselect a dialogue box.
Reply With Quote
  #12  
Old 02-15-2018, 08:42 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,552
Default Re: S3 VCA spill omits 1st spilled channel

Great, and no you shouldn't ;-) Another way would be to delete your prefs which the new installer allows (coming in a couple weeks) Unfortunately a real fix for this will have to wait until the following release mid year.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot spill all layouts to R Spill zone Schottlandru Pro Tools | S6 5 10-29-2017 04:21 AM
Any ideas on channel spill for Field Recorder "Functionality"? Ray JB Post - Surround - Video 24 06-14-2016 05:21 PM
Vca spill and selected channel craig pyrah VENUE Live Sound Systems 0 08-15-2014 09:19 AM
Digi 002 dead fader! Spilled a tiny bit of soda in one channel! djptrix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-10-2013 07:49 AM
Has anyone ever spilled water into their digi hardware before? Wango 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 07-12-2009 06:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com