Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 11-24-2020, 02:04 PM
lucas f. lucas f. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: paris
Posts: 20
Default Re: EuCon 2020.11

The VCA spill bug is still there..
Happen's with folder spill to..
if you have more than 7 tracks on your spill and you click on any of the tracks in PT the S1 banks the last track on the first track on the left of the S1, leaving the 6 faders on the middle blank..( last fader is the VCA itself)
...very annoyning!!
only work around i fond is the not have more than 7 tracks per VCA but that's not a real solution...
i mostly got back to eucon layout or even old memory location with SHow:hide track to work quickly!!


or do i do something wrong??

Some time i wonder if this bug is there to make buy a second S1?

ps : Same bug on a artist mix...
Reply With Quote
  #32  
Old 11-25-2020, 09:59 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,835
Default Re: EuCon 2020.11

I can take a look at this when I get back in next week.
Reply With Quote
  #33  
Old 11-25-2020, 05:04 PM
lucas f. lucas f. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: paris
Posts: 20
Default Re: EuCon 2020.11

Thanks Eddie!

Envoyé de mon SM-G960F en utilisant Tapatalk
Reply With Quote
  #34  
Old 11-26-2020, 07:30 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 166
Default Re: EuCon 2020.11

Eddie, regarding the rollout of different app updates:

Could the different Android SDKs be made available in the Avid account product page, alongside the the WIN/macOS installers? This would make it possible for the user to update their desktop and tablet software without waiting for Amazon/Google/Apple to push the update to the relevant distribution services. What do you think?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 2020.5/2020.3 Compatibility with Catalina 10.15.4? derrickhou macOS 4 07-26-2020 08:46 AM
Avid Control App Rollback (2020.5 to 2020.3) budster Avid S1, S3, Dock and Control 2 06-09-2020 12:01 PM
Pro Tools (2020.3) on MacBook Air 2020 compatibility pellekuipers Pro Tools 2020 1 04-04-2020 09:01 AM
Eucon 19.9 Compatibility with 2020 Antigua Pro Tools 2020 1 04-04-2020 08:50 AM
New Avid Link 2020.1 - launched today 1/16/2020 marianna Licensing & Accounts 8 01-17-2020 12:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com