Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2013, 09:16 PM
MostlyOriginal MostlyOriginal is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
Default PT LE 8 on OS X 10.7 Possible?

I have been told these are incompatible but I see there are stories on here that say they got them working together... Has anyone gotten these to work?

TIA

MO
Reply With Quote
  #2  
Old 03-08-2013, 09:35 AM
RegenerationMix RegenerationMix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Las Vegas
Posts: 752
Default Re: PT LE 8 on OS X 10.7 Possible?

it seems that more get it to work with the 002/003, 003r than the mbox interfaces. The USB connection seems to cause problems. But there are some with an Mbox that also get it to work.

I am running 8.0.5 LE and Lion 10.7.5 with an 003r.

your mileage may vary.


Chris
__________________
http://www.youtube.com/user/RegenerationMix

http://soundcloud.com/regenerationmix

http://twitter.com/regenerationmix


MacBook Pro, 2.4GHZ, 16GB, Intel Core i7, Mac OS 10.9.1 128 SSD internal HD, 750 GB Internal HD, Pro Tools 10.3.8, Digidesign 003r, Waves 8.0, Final Cut Pro 7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com