Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-07-2012, 09:31 AM
QCGR QCGR is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Philadelphia, P.A.
Posts: 3
Default MP9 Not Picking Up Hardware/Pro Tools MP9.0.5. Update Error (Invalid Integrity)

Sup peeps. QCGR here reporting an error within my System/Pro Tools Software. I have my Fast Track Plugged in and its being read in the Control Panel, however, when I launch Pro Tools, Pro Tools itself says that it is not reading any hardware. Wtf is going on dawg? Can anyone help me out....

Also... I tried downloading Pro Tools MP9.0.5. Update but to no avail. It keeps giving me an "Invalid Integrity" error before it even downloads... any advice?

I have Windows 7 64bit SP1. I have 4 gigs of ram and 200gigs left of free Drive space. I have re-installed Pro Tools twice now and I have also re-installed the driver for the Fast Track Audio Interface. Still... nothing...

I thought logging in would help as far as the MP9.0.5 update is concerned, but, nothing. It was working fine but then like 5 different DAE errors popped up and completely screwed my session to the side. It wouldn't even let me save after that. I couldn't save as or save a copy. All I could do was close. I accidentally deleted the entire DAE folder instead of just the DAE prefs... I thought this was the rerason when I finally realized what I had done so i reinstalled everything... twice. But it still isnt being nice to me.

Did I mess her up somehow man and is there a fix I can give her so she can sing?

Last edited by QCGR; 08-07-2012 at 09:36 AM. Reason: adding info
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FATAL ERROR - PT 8.0.3cs2 Picking On EchoBoy in OS 10.6.3 holden Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-28-2010 02:51 PM
After update to 8.0.1 error "Pro Tools is unable to reacquire the hardware" NailZ Pro Tools M-Powered (Win) 1 10-28-2009 01:25 PM
Download Integrity Invalid dubaifox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-06-2009 06:13 AM
"invalid configuration of Pro Tools" error message kopf Pro Tools M-Powered (Mac) 2 07-11-2006 09:10 AM
"invalid configuration of Pro Tools" error message kopf Pro Tools M-Powered (Mac) 0 07-07-2006 11:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com