Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2002, 08:17 AM
Bassguitar Bassguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
Default Anybody Using NI BATTERY with PTLE/Windows

I'm sick of importing Acid files and using MIDI control of a DR-550 drum machine. BATTERY seems like a better deal IF (and only if) there is an RTAS version of BATTERY alone. Native Instruments is selling RTA and TDM versions of Battery, B4 organ, and something else for the MAC only!!! Ugh!

If Battery worth it? [img]images/icons/confused.gif[/img]

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2002, 09:13 AM
mattm mattm is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 733
Default Re: Anybody Using NI BATTERY with PTLE/Windows

petition NI with all your might! direct connect for the pc is imminent but it is no good if the people who make the products to exploit it don't want to support the platform!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2002, 09:25 AM
Bassguitar Bassguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
Default Re: Anybody Using NI BATTERY with PTLE/Windows

I don't understand. The release of what is imminent?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-10-2002, 09:41 AM
mattm mattm is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 733
Default Re: Anybody Using NI BATTERY with PTLE/Windows

duhhhh...ummhhhh...direct connect?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-10-2002, 10:46 AM
Bassguitar Bassguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
Default Re: Anybody Using NI BATTERY with PTLE/Windows

I searched on "dc" and found what I neeeded. So it looks like I am SOL.... [img]images/icons/mad.gif[/img]
Reply With Quote
  #6  
Old 05-10-2002, 03:33 PM
B.Ray B.Ray is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 900
Default Re: Anybody Using NI BATTERY with PTLE/Windows

Quote:
Originally posted by Bassguitar:
I searched on "dc" and found what I neeeded. So it looks like I am SOL.... [img]images/icons/mad.gif[/img]
<font size="2" face="Verdana, Arial">Not necessarily. If you have another soundcard in your PC, you can run Battery as a "Stand-alone" and route the ouputs to the Digi (hardwired or optical). It'll work best with a low latency soundcard.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using NI Battery 3 with PTLE easatduc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-26-2007 01:40 PM
Battery 2 and PTLE n3xus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-24-2006 12:23 PM
PTLE 6.7 and Battery 1--Multiouts? whtrabit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-13-2004 11:12 AM
PROBLEM - Battery and PTLE Eric Baragar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-02-2002 04:07 PM
Digidesign please help with PTLE/NI Battery? KennyD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 06-19-2001 07:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com