Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2006, 12:23 PM
n3xus n3xus is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 38
Default Battery 2 and PTLE

I bought Battery 2 from Native Instruments and have been trying to use it as a plug in with Pro Tools LE 6.9. I make a MIDI and AUX input, and when I go to select Battery 2 as the MIDI output it says "No Channels Active" but lets me choose it anyway however I can't "play" Battery 2 from my keyboard. Also, could someone explain how I can record Battery 2's output to an audio track in Pro Tools?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using NI Battery 3 with PTLE easatduc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-26-2007 01:40 PM
Battery/PTLE questions guitaramundo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-12-2002 08:11 PM
Anybody Using NI BATTERY with PTLE/Windows Bassguitar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-10-2002 03:33 PM
PROBLEM - Battery and PTLE Eric Baragar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-02-2002 04:07 PM
Digidesign please help with PTLE/NI Battery? KennyD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 06-19-2001 07:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com