Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2018, 01:51 PM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,384
Default Apogee AD8000 Digi8+ card not working

Hey guys!

Hoping someone can help out here...one of our cards isn’t being recognized by the Apogee converter. Have tried it in 2 units, same thing...is it damaged? I just can’t select it from the AD8000...Anything I can try or check?

Thanks!
Sig
Reply With Quote
  #2  
Old 07-21-2018, 02:21 PM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,384
Default Re: Apogee AD8000 Digi8+ card not working

Haha I guess the silence answers my question...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS Apogee AD8000 - Digi8+ Aes8 cards zavid Buy & Sell 0 04-19-2017 04:26 AM
Apogee AMBus Digi8 and PT GS-DK Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-13-2011 04:19 PM
Apogee Trak2 w/ Ambus HD card with PT7 HD working? Cowgs Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-12-2006 08:10 PM
HD and Apogee AD8000 cachemira Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-13-2004 02:13 AM
New Apogee firewire AMBUS card for AD8000's due out soon. Laptop 8 track PT? Jules Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-27-2002 08:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com