Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-03-2016, 01:45 PM
knothardly's Avatar
knothardly knothardly is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: W.R., Georgia
Posts: 312
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

thnx quinto... will try it again cheers


p.s. fixed... and thnx again


jay
__________________
i have never taken pictures of people in the nude... i usually keep my clothes on

KNOT HARDLY PRODUCTIONS LLP*
Knot Hardly Esquire
Farcebook Twatter

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Window$10 FX4300 MSI970A-G46 16Gb AMD7870
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

*a Limited Liability Persona

Last edited by knothardly; 05-03-2016 at 02:00 PM.
Reply With Quote
  #12  
Old 05-03-2016, 03:07 PM
ernmoneypro's Avatar
ernmoneypro ernmoneypro is offline
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: US
Posts: 8
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Any word on CPU usage besides the mapping issue

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
Reply With Quote
  #13  
Old 05-04-2016, 02:15 AM
Oblivion777's Avatar
Oblivion777 Oblivion777 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Slovenia, E.U.
Posts: 495
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Bought it ... if not for else to show support to new dev's; though I am sure it's a great plug. Will/would buy DSP immediately.
__________________
**********
Main DAW: MacPRO 5.1, 8-Core Xeon 2.93GHz, 24 GB RAM, OSX 10.13.6, HDX2, PT2018 Ultimate, 2x UAD-2 Quad Satellites (v9.x) 2x HD I/Os, 1x Omni HD I/O, C|24 Control Surface
Auxilary DAW: MacBook Pro with Retina Display (2012), 2.6GHz quad-core Intel Core i7, 16GB RAM, OSX 10.13.6, PT2018 Ultimate, 1x UAD Apollo Quad Audio Interface /w Thunderbolt Interface (v9.x)
**********
Reply With Quote
  #14  
Old 05-04-2016, 07:07 PM
audioluche audioluche is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: St-Jean-sur-Richelieu, QC, Canada
Posts: 712
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Quote:
Originally Posted by Oblivion777 View Post
Bought it ... if not for else to show support to new dev's; though I am sure it's a great plug. Will/would buy DSP immediately.
Let the man know you went AAX DSP...

quintosardo at yahoo dot it

http://duc.avid.com/showthread.php?t=373134

Cheers!
Reply With Quote
  #15  
Old 05-04-2016, 09:23 PM
WernerF WernerF is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York City
Posts: 3,048
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Quote:
Originally Posted by quintosardo View Post
@TOM@METRO: you read my mind...

@simonjewel: good, there is a call for requests about mapping. Please write to quintosardo at yahoo dot it if you have specific requests or tips.
Hey Quitosardo, is there a way to actually write to you about DSP development? If you click on the link in your post it simply takes you to your website. I love your products but, IMHO, there is an extremely limited feature set on that website. There isn't any link on it to contact you. Please advise.
Reply With Quote
  #16  
Old 05-04-2016, 11:30 PM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Hey yes, of course! quintosardo at yahoo dot it (it is in the bottom right corner on the homepage, should be more visible).
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
  #17  
Old 05-05-2016, 07:19 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,089
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Is sidechain in the works for this? If so I'm in on it in a heartbeat.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #18  
Old 05-05-2016, 07:40 AM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Could be interesting, never thought of it...
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
  #19  
Old 05-05-2016, 09:15 AM
WernerF WernerF is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York City
Posts: 3,048
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Quote:
Originally Posted by quintosardo View Post
Hey yes, of course! quintosardo at yahoo dot it (it is in the bottom right corner on the homepage, should be more visible).
Hi Quintosardo, you have a new webpage which I just found on my laptop as opposed to my phone which went to the old one. The new one has you contact info.

Anyway, I just bought Verbtone and downloaded it. There is no plugin in the folder once I un-zip the file. What's up with that?
Reply With Quote
  #20  
Old 05-05-2016, 12:14 PM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Talking about it by email :)
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AAX DSP development by SKnote audioluche Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 41 11-18-2016 05:44 AM
switching platforms stormmusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-21-2005 10:06 PM
Switching Platforms NCM engineering Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-18-2001 12:40 AM
Going between Platforms BreezNess 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-18-2000 11:23 AM
Switching platforms PaulHarding General Discussion 4 07-07-1999 01:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com