Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #101  
Old 10-20-2017, 08:22 AM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Bug killed. VST/AU updated online. Replacing AAX tomorrow morning
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
  #102  
Old 10-20-2017, 11:07 AM
WernerF WernerF is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York City
Posts: 3,048
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Quote:
Originally Posted by quintosardo View Post
Bug killed. VST/AU updated online. Replacing AAX tomorrow morning
Does the new AAX version of Disto still support 32 Big Pro Tools 10? Still using it for most productions so it would be good to know.
Reply With Quote
  #103  
Old 10-20-2017, 12:03 PM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

It should, absolutely.
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
  #104  
Old 10-21-2017, 03:09 AM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

AAX users (Win and Mac): please download the new files from your user area, they've been updated.

Fixes:

- Should fix the "Link" issue.
- On Mac, AAX-DSP stereo is called correctly (typo removed).

Changes:

- New "Dry-Mix" label, as requested. Should make dry signal mixing more intuitive.
- Autogain is now triggered by all controls (but autogain switch, Volume knob, Harmonic mode).

Fingers crossed, let's make it rock solid.

It is going FOH on Venue, too.
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
  #105  
Old 10-23-2017, 10:26 AM
Cacov's Avatar
Cacov Cacov is offline
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Worldwide
Posts: 143
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Hello Quinto, when is Disto-R expected to be released?

And when it does, will Disto-S new customers get Disto-R for free?
__________________
macOS High Sierra | Apogee Groove & Symphony I/O | Pro Tools 2018

Non-Avid Employee | Sound Engineer
Reply With Quote
  #106  
Old 10-23-2017, 11:10 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,596
Default SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

As my 3-lb mind understands it...

Disto R is what the product will be called from now on. It is also a new algorithm

Disto S is the original algorithm and is included in the Disto R package...

Current Disto S users qualify for a free upgrade to Disto R

I hope that’s right.... è giusto?
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #107  
Old 10-23-2017, 12:51 PM
Cacov's Avatar
Cacov Cacov is offline
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Worldwide
Posts: 143
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
As my 3-lb mind understands it...

Disto R is what the product will be called from now on. It is also a new algorithm

Disto S is the original algorithm and is included in the Disto R package...

Current Disto S users qualify for a free upgrade to Disto R

I hope that’s right.... è giusto?

Haha from the footnote on the SKnote web page of Disto (Disto-S), I understand just the opposite, hence my confusion, see:

"Note for v.2 users: This new version is called Disto-S (simpler interface, highly optimized, includes AAX-DSP). v.2 will become Disto-R, will include the new algorithm contained in Disto-S and will be available in the same single package shortly."

http://www.sknoteaudio.com/wp/index....-with-midside/
__________________
macOS High Sierra | Apogee Groove & Symphony I/O | Pro Tools 2018

Non-Avid Employee | Sound Engineer
Reply With Quote
  #108  
Old 10-23-2017, 07:59 PM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

E' giusto si e no :)

Everybody gets both.

Disto-S is this new one.

Disto-R is the old one, which will be improved and extended to include Disto-S.

So, why Disto-S? Simpler interface and DSP.
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
  #109  
Old 10-24-2017, 07:11 AM
Cacov's Avatar
Cacov Cacov is offline
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Worldwide
Posts: 143
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

Quote:
Originally Posted by quintosardo View Post
E' giusto si e no :)

Everybody gets both.

Disto-S is this new one.

Disto-R is the old one, which will be improved and extended to include Disto-S.

So, why Disto-S? Simpler interface and DSP.
Capito!

Hoping for someone to post a video comparing Disto-S to Arousor and FG Stress, before jumping to the gun :)
__________________
macOS High Sierra | Apogee Groove & Symphony I/O | Pro Tools 2018

Non-Avid Employee | Sound Engineer

Last edited by Cacov; 10-24-2017 at 07:22 AM.
Reply With Quote
  #110  
Old 10-24-2017, 07:52 AM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: SKnote Disto - Now AAX-native on all platforms

To a Distressor, it should be compared
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AAX DSP development by SKnote audioluche Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 41 11-18-2016 05:44 AM
switching platforms stormmusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-21-2005 10:06 PM
Switching Platforms NCM engineering Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-18-2001 12:40 AM
Going between Platforms BreezNess 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-18-2000 11:23 AM
Switching platforms PaulHarding General Discussion 4 07-07-1999 01:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com