Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2008, 04:47 PM
simon123456789 simon123456789 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
Default no sound from headphones

hi wondering if anyone can help me - i'm having problems getting much sound from my headphones on my mbox2.

when i record the sound comes through fine - but when i play what i have recorded back i can only hear a faint sound in the headphones. i have turned all of the faders up to full and the headphone level is also on full and nothing - can't understand - it was working fine but now it is not.

i can't see what else there is to change the volume for the output other than the faders and the headphone volume knob.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2008, 05:18 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,589
Default Re: no sound from headphones

Work the MIX knob.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Sound Through Headphones houser8732 Windows 12 11-02-2013 01:20 PM
Mbox no sound with headphones?! Maddern General Discussion 1 02-23-2011 07:12 AM
command8 no sound out of headphones pedrito Pro Tools M-Powered (Win) 3 08-07-2009 06:02 AM
no sound from headphones? Darkk927 Pro Tools M-Powered (Win) 2 04-23-2008 08:07 AM
5.1 surround sound headphones manis Post - Surround - Video 19 01-10-2008 04:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com