Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2014, 12:52 AM
Sid0 Sid0 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Pomona, Ca
Posts: 100
Default Elastic Audio Error

I have Pro Tools 8 LE and all of the sudden when booting up my pro tools, it says that elastic audio can't load because. I have reinstalled a fresh copy of pro tools and I get the same error.

1) unathorized ilok
or
2) damaged plug in

Is there a link where I can download a elastic audio?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2014, 02:23 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Elastic Audio Error

Sandra report?
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2014, 03:09 PM
Sid0 Sid0 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Pomona, Ca
Posts: 100
Default Re: Elastic Audio Error

what is a sandra report?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2014, 03:16 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Elastic Audio Error

Check here for info and instructions: http://duc.avid.com/showthread.php?t=300050
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #5  
Old 02-12-2014, 05:11 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,660
Default Re: Elastic Audio Error

1. What MesaOne said.
2. No, you don't "download elastic audio." It's part of the program.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elastic Audio Error when launching PT 11.0.2 trakslasha Pro Tools 11 26 03-26-2014 02:52 AM
Elastic Audio Error Kenny Gioia Pro Tools TDM Systems (Mac) 18 07-09-2010 06:19 AM
assertion error during elastic audio jrecon Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-21-2009 07:27 PM
Elastic Audio Error PoP Up I've never seen before oulablank 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 10-10-2009 02:11 PM
Elastic Audio Error Killing me! beardsnotbeers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-06-2009 06:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com