Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2013, 10:28 AM
kvibe kvibe is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: NYC
Posts: 1
Default Alesis DM6 midi out is USB- computer doesnt recognize it

I am trying to get my computer to recognize these Alesis DM6 drum pads as a midi input using a USB cable plugged from the Alesis into the computer.
I'm running PT 6.4 HD on a G4 PowerPC OS ver 10.3.1.
I have a Digidesign midi interface plugged in to the computers USB as well which works fine. But no one makes a USB out / Midi in cable, alas.
How can Pro tools see GM midi input on the USB port?
Any help from midi experts out there would be gratefully appreciated!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-21-2013, 10:59 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,737
Default Alesis DM6 midi out is USB- computer doesnt recognize it

Wow see what ur talking about - u need a standalone type of interface - a third wheel type if thing
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools doesnt recognize the midi controller saul3273 MIDI 1 01-15-2014 12:22 PM
PT express doesnt recognize Ilok Growlers Pro Tools Express on Windows 4 12-09-2013 02:58 PM
midi studio doesnt recognize mbox pro? petspets Pro Tools 10 0 09-13-2012 07:40 AM
Reformatted Computer - Mac won't recognize my Alesis Micron or Sysex files jagarsha MIDI 0 03-19-2011 12:17 PM
protools doesnt recognize my digi 003 console dirtykleen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-23-2010 11:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com