Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-03-2020, 01:06 AM
jscomposer jscomposer is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Boogie Woogie
Posts: 429
Default Audiosuite not rendering?

I must be missing something obvious and stupid. I tried tuning vocals with Waves Tune. Made corrections. Auditioned them, and they're definitely corrected. Hit render. I listen to the clip on the track and it's the same uncorrected thing.

"entire selection" and "create continuous file" are selected.

EDIT: I think it's a Waves Tune problem. I tried audiosuite rendering with a couple other plugins and it worked fine.

OSX 10.14.6, PT 2019.6, Waves v11

Last edited by jscomposer; 01-03-2020 at 01:19 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-03-2020, 09:46 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,369
Default Re: Audiosuite not rendering?

Is "Use In Playlist" light blue or gray?
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2020, 11:50 AM
jscomposer jscomposer is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Boogie Woogie
Posts: 429
Default Re: Audiosuite not rendering?

Quote:
Originally Posted by The Weed View Post
Is "Use In Playlist" light blue or gray?
Blue.

EDIT: Called Waves. Didn't seem to change anything, but it's working now. Must be magic. lol

Last edited by jscomposer; 01-03-2020 at 12:48 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audiosuite Rendering = lost waveform audiofreak11 Pro Tools 12 2 09-28-2016 01:04 PM
Fades not rendering properly in Audiosuite ? frenchman Pro Tools 10 0 09-06-2014 02:33 AM
Audiosuite Rendering Problem pmcminn Pro Tools 11 2 05-09-2014 06:18 AM
why is audiosuite rendering to region list and not to edit window?? luts macOS 1 06-28-2012 12:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com