Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-05-2012, 07:17 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 271
Default MC Control "eucon library is not loaded windows"

Having some issues getting my MC control V.1 to link up with Pro Tools. I have downloaded the latest installer.. I have connected the MC control to the router and the EuContol Icon lights up everything seems joy. I had the Application button switching applications before I had re-installed the EuControl software the second time.

When I load up pro tools I get.The EUCON personality could not be loaded because the required Eucon Library is not installed. AHHHH. There is not too much info out there. Any help is greatly appreciated!
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com
Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2012, 08:11 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 271
Default Re: MC Control "eucon library is not loaded windows"

Ok, I think I am going now. I changed the IP4 address to the recommended and then reinstalled and it worked. DUH... Now let me post more of my problems...
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"EUCON Personality could not be loaded" Error? Convectuoso Artist Series 15 08-08-2019 10:40 AM
002 rack "clicks" and Windows beeps when "Setting Up Midi" or sw0mgt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-03-2012 04:42 PM
PT 8 LE wont load after install --> stops at "DAE Loaded" jmasengarb88 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 11-20-2009 08:27 PM
Pro Tools 8 freezes at "Dae Loaded" screen neset46 Pro Tools M-Powered (Win) 22 11-16-2009 08:57 PM
New Dell Laptop hangs on "DAE Loaded" PT8 Vista Neil Miller 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 02-16-2009 04:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com