Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-01-2012, 02:41 PM
jonsimoneau jonsimoneau is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Kankakee, IL U.S.
Posts: 4
Default Boom needs file Boom.big to run?

Hello all! I recently installed pro tools MP9 on my windows system using fast track pro for my interface. Everything went without a hitch, but I am unable to run Boom. It tells me I need the file Boom.big. Anyone know what this is about?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boom DMB13KOS Virtual Instruments 11 09-04-2013 12:06 PM
Boom rickluque12 Pro Tools Express on Windows 0 06-23-2012 01:24 AM
Boom! Noobish Virtual Instruments 7 04-13-2011 01:09 AM
Boom gil5280 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 25 04-03-2010 05:16 PM
Boom! Paul David 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 02-22-2010 06:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com