Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-05-2004, 01:54 PM
macrae11 macrae11 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 19
Default Lost My Cds

Well i was working on a couple of sessions here, when my computer had some troubles. So i thought no problem it's been to long since i've formatted. So started wiping, and i went looking for my ProTools LE 5.3.1 Cd's and found that they'd gotten lost in a recent move i'd done. So i borrowed and friend of mines 5.1.1 Cd and thought i'd throw that on there just to get through these two sessions. However when i go to install, it just says that i need a version of windows higher than Me or 98 SE. Of course i have XP same as my friend, so i'm not sure why it won't install. Any help would be greatly appriciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-05-2004, 01:56 PM
Keith Owens Keith Owens is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,259
Default Re: Lost My Cds

Looks like you lost your text too

OK, there it is now..
__________________
soon to be back at it again...
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2004, 02:16 PM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Lost My Cds

If your registered with Digi you should be able to download 5.3.1 HERE

Your friend may have updated after that CD so it would work with XP
__________________
Bazzle

Reply With Quote
  #4  
Old 06-05-2004, 04:38 PM
macrae11 macrae11 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 19
Default Re: Lost My Cds

Thats the update for 5.1.1 to 5.3.1 isn't it? You need to able to install 5.1.1 first do you not? correct me if i'm wrong.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-05-2004, 05:18 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,559
Default Re: Lost My Cds

http://www.digidesign.com/download/531winle/
Quote:
The Pro Tools LE 5.3.1 installer application does not require a previous installation of Pro Tools on your computer, allowing you to do a complete installation, or "clean install".
This allows Pro Tools LE 5.1/5.1.1 owners from Win 98/Me to do a clean install on a new OS, XP.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #6  
Old 06-05-2004, 05:49 PM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Lost My Cds

Quote:
correct me if i'm wrong.
OK
__________________
Bazzle

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Value lost, sometimes even plugin itself lost with 10.1.1 kinghand macOS 6 04-03-2012 12:58 AM
Please HELP! Grey Screen - Lost song, Lost Soul... deeegenerate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-12-2010 08:05 PM
More Lost or Deleted Regions-Really lost this time.... SunsetLodge Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-10-2010 06:58 PM
Lost thread "Stolen or lost iLok" stargazer Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-18-2006 04:44 PM
DUY..... all is not lost.... Jon_Atkinson Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-10-2005 01:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com