Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-20-2012, 10:13 AM
World Spirit World Spirit is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: USA
Posts: 60
Default Following power outage the 11R screen no longer appears

Hello. After a power outage occurred I noticed two things happened in PT10:
1. The Inputs were greyed out (which I corrected by selecting the Analog 1 and Analog 2 settings)
2. It attempts to load the Eleven Rack (a popup appears during the last part of the PT loading process) but the screen for 11R never appears

I've re-downloaded and reinstalled both the Eleven Rack driver and the firmware upgrade and rebooted multiple times. Also reseated the USB cable on both ends.

What could I try?

Mac OS X 10.7.2
PT 10 with latest updates
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2012, 10:47 AM
sorcerer27 sorcerer27 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Arizona
Posts: 241
Default Re: Following power outage the 11R screen no longer appears

Try doing a reset of the 11R.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2012, 02:43 PM
World Spirit World Spirit is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: USA
Posts: 60
Default Re: Following power outage the 11R screen no longer appears

Thanks. That helped and I also had to select Window then the Eleven Rack and it appeared.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2012, 04:39 PM
sorcerer27 sorcerer27 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Arizona
Posts: 241
Default Re: Following power outage the 11R screen no longer appears

:)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does a power outage mess up a ProTools session? DC-Choppah Pro Tools M-Powered (Win) 5 05-24-2013 09:55 PM
Power Outage ! oulablank 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 07-28-2009 12:20 PM
The "Power Outage Effect" Scorpio253 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-13-2008 04:29 AM
002r starting clicking after power outage... Greg Kelway 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-08-2003 02:59 PM
Power outage protection! AnalogTree 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-23-2000 08:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com