Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-28-2007, 08:46 PM
AntonTheKhan AntonTheKhan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Default MBox 2 Pro died

So here is my problem. My MBox 2 pro died yesterday. I was in a middle of a session, when I heard a pop, the LEDs went dead and PT crashed. I havent been able to get it to fire up again.

Specs:
MBox 2 Pro (firewire)
PTLE 7.1.2
Windows XP
Core 2 2.3 Ghz
1GB Ram
Compaq Presario

Troubleshooting attempted:
Multiple rebooting, bouth new cable, uninstalled and reinstalled PTLE, updated drivers, updated Xp, nothing.

I need to know whether this is a hardware problem, i.e. the firewire ports are fried, or the MBox 2 Pro has fried.
I have not attempted to start the Mbox with a power adapter, because I cannot find the one it came with originally.

Can anyone help please...
Reply With Quote
  #2  
Old 09-29-2007, 01:52 PM
AntonTheKhan AntonTheKhan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Default Re: MBox 2 Pro died

Bump, the forum is not working on a Sat??/ lol
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBox Pro 3 appears to have died. Won't power on anymore. Damallooo FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 3 04-06-2013 12:38 PM
mbox 2 pro died m0mms 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-04-2010 01:37 PM
Mbox 2 Died! Mr. Q 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-27-2009 06:19 PM
Mbox died out after reinstalling OS X! wham bam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-12-2008 10:03 AM
my mbox seems to have died! jash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-01-2005 04:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com