Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2013, 07:41 PM
brainspin brainspin is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1
Default Channel cutting out on stereo aux

Hey, so I've been having a problem with one of the channels (always the left) dropping out on aux tracks. Here's what's been happening:

I have 6 mono audio tracks all panned centered. They are routed to a mono aux track panned center. This mono aux track is routed to a stereo aux track. Whenever I play back sections where these tracks are in use, the left channel periodically drops out, but only for a 1/2 second at most. If I keep repeating a passage, it happens 90% of the time, but never at the exact same spot. Also, this dropout is showing up on the meters of the aux track, so I know it's not hardware related. Further, when I decrease the stereo width to 0 on the aux track, the problem goes away. Anyone have any ideas why this may be happening?

I'm running PT10 on a 6 core 3.33ghz Mac Pro with OS 10.7.5. There are also no third party plugins in use. Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2013, 08:40 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Channel cutting out on stereo aux

10 what? .0, .1, .3, .3.x
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stereo in only on left channel badbiker ICON & C|24 7 04-15-2011 12:28 AM
Pro Tools Stereo Aux - Random right channel cutting??? drewsmith Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 03-31-2010 09:26 AM
Cueing Stereo Channel with one Wedge and Reversing Phase on a Stereo Aux 0675477985@orange.fr VENUE Live Sound Systems 1 11-20-2008 04:29 PM
Stereo AUX or Stereo Audio Channel for Softsynths? grayter1 MIDI 0 03-05-2004 09:15 PM
Can't insert a stereo plug-in without creating a stereo aux channel?! Kickin.da.speaker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 03-22-2002 01:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com