Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #27  
Old 10-13-2018, 08:23 PM
arche3's Avatar
arche3 arche3 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: New York, NY
Posts: 787
Default Re: -9093 stops are killing me!!!!!

Quote:
Originally Posted by pqlior@mac.com View Post
I've asked here before- what's the best video card people use for a late 2012 mac pro and protools?
I use a r9,280x. But there isn't a best one. Just get the best one you can afford. At least 3gig memory. Use Google. There are a ton of threads on it. Not just from audio people.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI Thru stops working after sequence playback stops kelcarpenter MIDI 20 03-16-2016 11:43 AM
11R killing PT thegreyfox Eleven Rack 3 04-24-2012 09:34 PM
This is KILLING me! audiogeekzine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 12-22-2008 04:10 PM
-9093 error's killing me!!! coryc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 10-04-2003 03:24 PM
-9093 Error, CPU stops rec., says buffer problem? storm-01 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-16-2003 09:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com