Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-01-2007, 10:10 AM
barkingdog barkingdog is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: birmingham, al. usa
Posts: 31
Default disappearing regions in 7.3.1

Now, along with mov files not importing properly I am saving and closing sessions and upon reopening some audio files are not showing up in the session. They seem to be random. The audio files remain in the regions bin but are not showing up on the timeline. This is since recent 7.3.1 update.

single 1.8 g5
2 gig ram
hd2 non accel pci

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
disappearing regions please help! etomorrow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-04-2010 02:02 PM
disappearing audio regions TheLastHobson Pro Tools M-Powered (Mac) 1 08-10-2010 09:57 AM
any news on the disappearing regions bug in 7.3? lampmusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-24-2007 10:42 AM
Disappearing Regions in PTHD 7.3.1 Morrisound Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-05-2007 10:59 AM
regions disappearing Laurent_V Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 03-05-2001 11:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com