Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-22-2009, 10:03 PM
autonickv autonickv is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Angry Help, View Meters stop

Can anyone tell me why my view meters stop in the middle of play mode. the lights in the meters stay frozen just after pressing "rewind" and don't move in play mode even though the song is playing. I then go to change the buffer size and can't exit that screen - I then have to ctr-alt-del out of it. I'm running PT 7 in winXP. I have been running this for 3 years with no problems like this, I have a feeling I may have got a virus. Help!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I stop playlist view destroying clip groups? clutch Post - Surround - Video 3 11-14-2013 09:27 AM
Notation view edit while in play cause play to stop working. soybalm Pro Tools 10 1 04-18-2013 12:11 PM
How to stop playlist view from turning all tracks the same color? ryanstewartguitar Pro Tools 10 0 12-11-2012 09:54 PM
Playlist view individual meters tal herzberg Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-02-2009 01:32 PM
how do you view db meters in LE7? filmkat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-23-2006 06:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com