Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-18-2013, 09:42 AM
Surferdude Surferdude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Truckee
Posts: 2
Default Pro Tools M-Powered Essentials 8.0.3

I have a brand new Toshiba Lap Top and I can not get Pro Tools to install. The set up exe. displays a small window that says welcome to pro tools and does not contain anything in the window as to how to proceed. What must I do? Thanks for any info that you may have..
Reply With Quote
  #2  
Old 10-30-2013, 09:02 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,028
Default Re: Pro Tools M-Powered Essentials 8.0.3

M-Powered Essentials was only ever qualified for XP, Vista and 7.


Parroted on my iPad with Tapasquawk.
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Sierra 10.12.6.

Pro Tools HD 2018.12, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2013, 08:29 AM
Surferdude Surferdude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Truckee
Posts: 2
Default Re: Pro Tools M-Powered Essentials 8.0.3

I have windows 7 on my laptop
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2013, 10:51 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,851
Default Re: Pro Tools M-Powered Essentials 8.0.3

Can you post your full system specs:http://duc.avid.com/showthread.php?t=336556

Did you download the installer from here:http://avid.force.com/pkb/articles/e...819?popup=true

Joel
__________________
Jame Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Intel S5000PSL / 2 x Xeon E5450 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / M-Audio Project Mix IO

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Fender Mustang V 412 / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please Help on Pro tools M powered Essentials Ronnie 197 General Discussion 3 04-11-2012 07:40 AM
mobile pre with pro tools m powered essentials?? bobdagod Pro Tools SE and Essential (Win) 5 01-22-2011 10:15 AM
Pro-Tools M-Powered Essentials GaijinMan Japan Pro Tools SE and Essential (Mac) 1 10-28-2010 08:23 AM
Pro Tools M-Powered Essentials 8 - Need help! Freddy's Bar Pro Tools SE and Essential (Win) 9 08-31-2010 10:22 AM
Please Help on Pro tools M powered Essentials!! Ronnie 197 Pro Tools SE and Essential (Win) 1 08-01-2010 12:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com