Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-09-2013, 09:41 PM
rockridge98 rockridge98 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 281
Default HDX/PT11 and HD2/PT10 same machine?

This may be a stupid question, but has anybody tried running
HD2 accel (2 cards) plus an HDX card in a current Mac Pro or
an expansion chassis, with Pro Tools 10 using the HD2 cards and
Pro Tools 11 using the HDX card?
I'm guessing it won't work, but curious if anyone has tried it.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2013, 06:04 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,794
Default Re: HDX/PT11 and HD2/PT10 same machine?

I'm curious why you'd want to do that, when HDX can run both 11 and 10 (just switch back and forth). They certainly can't be run at the same time, if that's what you're trying to do.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-10-2013, 06:48 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,561
Default Re: HDX/PT11 and HD2/PT10 same machine?

Only reason to do it is of course a need for TDM specific stuff like Ampfarm, Echofarm, etc

Doubt it would work. I know when I was running HD Native with my TDM system still in a Magma chassis (a config that I never did need to go back to) I could not have the chassis on and use the Native card, PT didn't like that.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT11 HD and non-HD on same machine? bblair Pro Tools 11 4 03-15-2014 07:53 AM
New PT11 install Machine Control problemnotification TomLewis macOS 1 12-15-2013 01:23 PM
PT11 HDX 9-Pin Machine Control - greyed out timothyd4y Post - Surround - Video 1 11-15-2013 07:40 AM
Possible to have 10.3.6 TDM and PT11 native on same machine? mtung Pro Tools 11 4 07-27-2013 07:11 PM
Buy PT10 now - what about PT11? starburst Pro Tools 10 8 03-15-2013 11:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com