Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2008, 02:18 AM
yazoo yazoo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 58
Default imported session data overwrites current automation!?

Hi All!

I have 2 sessions one with a "short" version of a show, and one "long" version.(They are exact copies but the short version has 1min thats cut out from the middle part)

I started mixing the short version and ended up with a result a wanted to apply to the long.

I thought that having the both session in same session should be the best way.

I used import session data from the "short" session to import the "long" and used the following settings:

--

* Audiomedia options - Consolidate from source media

* Trackoffsett options 02:00:00:00 (My short version starts at 01:00:00:00)

* Match Tracks

* Main playlist options - Overlay new on existing playlist

--

The problem is that when the new session data is imported it clears the automation from the current session.

Is there a way to do this without losing automation?

regards
benny
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2008, 03:03 AM
Richard Fairbanks Richard Fairbanks is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York, NY
Posts: 1,861
Default Re: imported session data overwrites current automation!?

Try it the old way. Import to new tracks (do not match tracks), cut-paste from new tracks to your destination tracks (you can do a few tracks at a time or the whole thing), delete the new tracks once they are empty.
__________________
Call me by my real name, "Postman"
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2008, 03:53 PM
audiograce audiograce is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 166
Default Re: imported session data overwrites current automation!?

Also,
try importing regions and media only ... disable all other options including 'Volume Automation' from the pop-up list in the import dialog.
__________________
...tg...
Warner Bros. Studios
imdb Credits
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pan Link not getting imported on session import data Netto Max Pro Tools 10 2 11-11-2013 02:18 AM
Import session data from PT8 session / pan automation bad jitter Pro Tools 10 0 12-05-2011 06:17 AM
Imported session data doesn't match renumbered session bashville Post - Surround - Video 1 03-29-2011 07:24 PM
Automation overwrites data even if you do not touch anything Ale Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-27-2007 06:05 PM
Import Session Data & Automation trombino Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-24-2006 09:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com