Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-25-2019, 04:21 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,066
Default BFD 3 update

The BFD 3.3 update dropped not quite two weeks ago and just a couple of days ago I applied the update. That process went okay but when I opened it up in a PT session it did something no other recent update has done - it rescanned all my content paths and reset a bunch of control assignments. What brought the latter to my attention was I could no longer control overall output volume via MIDI cc7 messages. Had to reassign that as well as reassign my default mapping for kit pieces (I use a customized GM mapping as the one BFD has misses some assignments and gets others wrong).

Nothing I couldn't recover from but knowing as there are a few BFD3 users here I thought I'd pass along what I found.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-25-2019, 07:26 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,858
Default Re: BFD 3 update

Thanks, Jack.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 04-25-2019, 08:20 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,596
Default Re: BFD 3 update

Yes thanks
I saw this update and downloaded it but have not installed yet
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update Module Firmware message after 3.7 update WildHoney Pro Tools | S6 1 10-21-2017 11:28 AM
Sierra 10.10.6 - To COMBO update - or App Store Update ? Seafoam_Green macOS 4 09-15-2017 01:19 PM
HD Native cant Update Firmware after installing PT9.0.5 Update Aditu Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 72 11-27-2012 03:57 PM
10.3 Update - Windows shutdown issue has returned. Update at your own risk. crm0510 Windows 14 09-19-2012 01:50 PM
What is this Apple Update? Hard Disk Update...ver 1.0 McMasters Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-30-2003 05:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com