Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2014, 03:37 AM
mcolquitt mcolquitt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Las Vegas, NV USA
Posts: 2
Default Fast track Ultra DSP issue

Hey folks,

Just a quick question in hopes that someone has a solution for my fast track ultra.

I just recently started using the unit again after it sat for about a year and I have it fed into the Aux inputs of my mixing console. (just a Behringer 16 channel USB board) so Ican monitor it through the board and not have to switch the phones back and forth. Anyway I am unable to get any DSP effects as they were intended. All I hear when activating any of the effects (rev/delay) is a sort of "slap back" type delay but not delay like one would want. This is the case on all DSP effects...same sound regardless of the FX levels or algorithm.
I have listened to it with the phones plugged straight into the FT Ultra but I got the same sound. In other words, it doesn't appear to be pro tools related.


Win7 Ultimate duo core intel 8gigs ram and PT 10.3

Thanks in advance for any help you may have for me.
Cheers
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2014, 07:15 PM
mcolquitt mcolquitt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Las Vegas, NV USA
Posts: 2
Default Re: Fast track Ultra DSP issue

Nothing huh? Anybody? Anybody?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fast track ultra issue with sonar x2 perera64 Tips & Tricks 1 09-11-2013 04:37 PM
Fast Track Ultra 8R pro tools ten issue toxiccity Windows 1 02-25-2013 10:24 AM
New PT10 User. MBox3, MAudio Fast Track Ultra, MAudio Fast Track 8R? epu Pro Tools 10 3 06-13-2012 03:55 PM
Help! 410,610, & Fast TRack Ultra Issue batchmister1 Pro Tools M-Powered (Win) 1 03-17-2011 11:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com