Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2012, 04:39 PM
maurtaza maurtaza is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Winter park
Posts: 7
Default Avid virtual Instruments presets missing

I previously had PT9 installed on my 64bit windows 7 computer but just had it restored so I installed PT10 along with the Avid Vi every thing runs great but when you try to load a preset nothing loads.

Should I uninstall PT10 and install 9 first?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2012, 04:47 PM
DRC Music's Avatar
DRC Music DRC Music is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jacksonville, FL
Posts: 320
Default Re: Avid virtual Instruments presets missing

No you don't have to install 9 first as the installer for 10 is a full installer

I would try uninstalling 10 and installing it again to see if the presets show up
__________________
• Pro Tools 12.8 HD • Logic 10.3.2

• OS X 10.12.5 • Mac Pro 5,1 • 12 Core Xeon @ 3.33Ghz • 48GB DDR3 • Apple SSD's • MOTU Ultralite
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2012, 04:57 PM
maurtaza maurtaza is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Winter park
Posts: 7
Default

Cool thanks! I'll try that.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-18-2012, 01:31 PM
maurtaza maurtaza is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Winter park
Posts: 7
Default

I tried the reinstall and the problem is still there. Any other advice?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing presets for some of my air instruments in pt 11 bloke Virtual Instruments 10 01-17-2017 08:57 PM
Missing all virtual instruments adrianbnd Pro Tools Express on Mac OS X 5 10-25-2012 02:00 AM
Virtual Instruments MISSING, please help cycymlove Windows 3 02-13-2012 07:39 PM
Virtual Instruments Missing Ettienne Pro Tools 10 4 10-31-2011 09:11 PM
no presets in virtual instruments? gster3000 Virtual Instruments 8 01-04-2009 05:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com