Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-12-2011, 03:36 PM
doylemusic doylemusic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Omaha, Ne
Posts: 791
Default Video Cards

I just upgraded my PC and got everything stabilized, but I'm not happy with my video situation. I was using an Nvidia card (GeForce 8600 GT I believe), but turns out that was causing issues with PT. So I bought an ATI Firepro V3700. Problem is I can't seem to get the resolution to work right. I've tried various drivers. I've also tried to get Catalyst working, but that thing is all hosed up. Additionally I tried a program called Powerstrip.

I'm tempted to go back to an Nvida card as the administration and screen control stuff seemed much more straight forward. Anybody running an Nvida card with and LCD TV in Win 7, on PT8

BTW - my issue is if I set screen resolution to fit my LCd (1366X768) the screen doesn't fill the entire display. Using the text enlarging option in Win 7 doesn't help. If I set it to 1968X whatever, it fills the display now, but things are a bit too small for me. Especially text (hey, I'm old). I have ATI CCC installed, but I can't launch CCC, no errors just doesn't open. I've tried some fixes for that but no luck.
__________________
PT8 HD2 Accel (PCI)
Lynx Aurora 16 (2)
Intel DH55HC
Intel i7 870 2.93Ghz
ATI Firepro V3700 (PCIe)
Corsair Dominator 8GB (2X4GB) DDR3
www.doylemusic.com
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2011, 08:20 AM
sakkakth sakkakth is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Diego
Posts: 14
Default Re: Video Cards

I have a similar setup although I am on 9.0.2. I was having problems with the same video card. I forget which error number I had but it basically wouldn't play/record for more than 30 seconds without telling me that either my drives were too slow or such. We narrowed it down to the video cards and switched to the Nvidia 450 GTS and no more issues. I actually run 2 of these cards, 1 to go to computer monitors and one to go to LCD.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDX and 2 Video Cards Jeffrey Talbot macOS 3 03-28-2012 04:06 PM
Video cards for PC? Atardecer Post - Surround - Video 2 07-20-2007 04:45 AM
Video Cards logicprobe Pro Tools TDM Systems (Win) 11 09-28-2004 08:33 AM
video cards acceton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-06-2003 07:53 PM
AGP & PCI Video cards Russell Fischer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-08-2000 09:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com