Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-19-2008, 01:42 PM
RyanC RyanC is online now
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 623
Default V8 procontrol not working correctly

The bank select is not working correctly on V8, it will get stuck on whatever track is selected so when you by bank it will just flip back to the one where the 1st track is highlighted-

Also sometimes when you select a track on screen that is in a group it will jump to that group.

Sometimes pressing the bank button repeatedly will cause a crash. . .

One think I don't like is that if there are midi tracks in part of a group and you have a vca it will meter the midi track and show clips.

Otherwise good job! really diggin it
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some groups not working correctly albee1952 Pro Tools 10 4 10-17-2013 05:47 PM
Solos not working correctly... nortstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-01-2010 11:18 AM
Maxim not working correctly? brianjanthony Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 04-12-2006 05:32 PM
HELP! Zoom is not working correctly! trostals 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-20-2002 03:53 PM
Audiosuite not working correctly David Wright Tips & Tricks 0 08-23-2000 02:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com