Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2008, 07:42 PM
Sherbert99 Sherbert99 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 96
Default Recording Midi notes and keeping existing notes during record

Hi, when I record midi notes it erases all the notes that are already on that midi track. Is there a way to record to a midi track and keep the existing notes on that track? I guess this would be called merging.

I just noticed someone asked this question and they said to use "midi merge" but where is that? I am using Pro tools M-Powered 7.4.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2008, 07:47 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Recording Midi notes and keeping existing notes during record

Don't mean to be a dick but MIDI Merge can be found in your Pro Tools Reference Guide.







filosofem
Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2008, 07:58 PM
Sherbert99 Sherbert99 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 96
Default Re: Recording Midi notes and keeping existing notes during record

Yeah I got it, it's in the transport. I was looking in the Whats new in Pro Tools manual by mistake. It's in the reference guide though. Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 09-15-2008, 09:40 AM
GTBannah GTBannah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: GuyBarTola
Posts: 1,698
Default Re: Recording Midi notes and keeping existing notes during record

Does "MIDI Merge"work in "Loop Record" yet?

T'would be nice ....
__________________
Derrkins
GuyBarTola
********************
PT 2018; Nuendo 8.?; Studio One 3; former Sonar and Sequoia user .... GENELEC 1031A, AVANTONE MIX CUBES (Active); Sibelius 7.0; Dorico; Mac Mini 2.6 GHz Core i7, OS X 10.12.2 Sierra; 16GB RAM; 480 GB System SSD; 1 TB 7200 rpm Audio; 3 TB samples; Roland A-800 Pro controller; GOOD BYE PEE SEA!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 MIDI Recording Q: How to Record Dynamics but no notes from Breath Ctrler 111bg111 MIDI 4 02-14-2013 04:34 AM
Why are midi notes so small in notes view Gothboy MIDI 1 05-27-2008 06:17 AM
Record MIDI track Then Record Again To Add Aditional Notes + JCWarrior Tips & Tricks 5 04-13-2007 03:51 AM
Just looking for others idea's on keeping notes... Vlad Drac Tips & Tricks 2 11-17-2006 06:37 AM
002 will not record midi notes sent from my mpc? starvinboi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-05-2005 12:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com