Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-19-2018, 08:33 AM
flavor32 flavor32 is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: San Francisco, Ca. USA
Posts: 82
Default HD Driver 12.8.4 not working correctly on my Mac HDX rig

Hello, all. I have PT Ultimate 12.8.4 installed. I also use the HD Driver with Ableton Live when not using Pro Tools. When using the coreaudio AvidAudioServerLauncher app/ HD driver for 12.8.4, the control page locks me out of adjusting the inputs, outputs, mixer etc. I can adjust settings on the first page. Additionally, if I launch the avidaudioserver app and then close it on 12.8.4's hd driver, it will not let me open it again unless I restart the Mac. I even upgraded my OS from 10.11 to 10.12 last night and uninstalled/reinstalled 12.8.4 hd drivers with the same result. Ditching 12.8.4 drivers and rolling back to 12.8.3 gets it working again :-/ Using 12.8.3's driver allows me to close and reopen the audioserver app as well. Avid tech support told me this was a known bug. I am hoping it gets fixed in 12.8.5. Is anyone else having this issue? Thanks!
__________________
McKay Garner
Production/Mixing/Composition
San Francisco/Los Angeles/Web 2.0
http://www.mckaygarner.com
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some groups not working correctly albee1952 Pro Tools 10 4 10-17-2013 05:47 PM
V8 procontrol not working correctly RyanC Pro Tools TDM Systems (Win) 0 12-19-2008 01:42 PM
Help: Plug-ins not working correctly msb212 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-07-2008 12:26 PM
HELP! Zoom is not working correctly! trostals 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-20-2002 03:53 PM
Audiosuite not working correctly David Wright Tips & Tricks 0 08-23-2000 02:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com