Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-10-2017, 12:50 AM
OdedV OdedV is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Israel
Posts: 1
Default Technical question: Installing Pro Tools SE with Windows 10

Hello all,
I have a MobilePre AI and with it came a free version of ProTools SE 8.0.3.

I tried to install it on Windows 10, but during the installation there was a message about a security driver needed. I continued the installation.

When I try to run the software I get a message (attached):
This software requires installation of the InterLok(R) device drivers...... download the latest installer from www.paceap.com

I cannot find any downloads in this site, and I cannot run the software.

Any solution?
Thanks
Attached Images
File Type: png interlok.png (9.0 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-10-2017, 01:54 AM
QuikDraw QuikDraw is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Yucaipa, California, USA
Posts: 2,099
Default Re: Technical queson tion: Installing ProTools SE with Windows 10

I don't know if the current iLok drivers will be compatible or not, but if I'm not mistaken, the drivers are installed when you install the license manager.

https://www.ilok.com/#!license-manager
__________________
-- Mike
- MacBook Pro 15.4" (9,1) - 2.3 GHz i7 16GB RAM
- OS X 10.14.1 Mojave / Windows 10 (Bootcamp) - PT running on Windows partition
- PreSonus Quantum 2
- PreSonus Studio 24c
- MBox 3 Mini
- Mackie Onyx 1640i
- Behringer X32 Producer
- PT 2018.12 (vanilla)
- Various USB2/3 and Firewire hard drives
Reply With Quote
  #3  
Old 12-10-2017, 02:44 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,000
Default Re: Technical queson tion: Installing ProTools SE with Windows 10

You are wasting your time trying to install awfully out of date software on a totally unsupported OS. And even if you could struggle to get this to work you are stuck with crippled Pro Tools SE. Why bother? You can get Pro Tools Free, which is crippled as well, but at least it is currently supported software not museumware.


Sent from my iPad using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools download - Windows 10 Technical Preview aleheroix Pro Tools 11 0 03-05-2015 11:56 AM
re-installing pro tools 10 on windows 7 jazzmannnn Windows 3 04-22-2013 08:19 AM
Need help with pro tools le 8 installing it on windows 8 reeceloc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-01-2012 10:33 AM
Question about installing MBox 2 Mini & Pro Tools 8.0.3 to a Windows 7 System Viking33 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-01-2012 12:09 AM
Re Installing Windows XP and Pro Tools SportsSounds Pro Tools TDM Systems (Win) 3 09-14-2005 11:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com