Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2014, 11:33 AM
gives's Avatar
gives gives is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Portland, OR
Posts: 1,170
Default Installed Yosemite with PT 11.3 No 3rd Party VI's in Session

Installed Yosemite 10.10.01 /with PT 11.3 No 3rd Party VI's in Session
NOTE .. They do run in standalone mode and in other programs fine.
I usually never have trouble, however even when the EQplug-in's/VI's etc are in the folders as they are, they are not being seen in the sessions.. Missing Kontakt, Izotope, Altiverb.. As an experiment, I did install Altverb 7.2.4 as a test and it immediately showed up. Funny, since it was already there. I guess I have to just re=install the plugs ins manually again to have them seen. I did to a NON clean install, but felt it would be fine since this is the first OS update from Mavericks on a New 6Core trash can. Anyone else seen this..
Was running 11.2.1 beforehand on OS X 10.9.5
AND Yes.. I do have a full cloned BU, but am not on the job for at least 14 days so my upgrade is not too serious other than time-:)

Thnx in advance and just wanted to throw this to the community.
3.5 GHz 6-Core Intel Xeon E5
G
__________________
Gregory Ives, Composer/Sound Designer/Musician
http://www.gregives.com
https://pro-labs.imdb.com/name/nm1170521/?ref_=sch_int

Protools 2019.10 Ultimate HD Native Thunderbolt Avid HD IO
Mac Pro 3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5 64GB of Ram
OSX Mojave 10.14.6, Digital Performer 9.5, Logic Pro X 10.4.6
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2014, 05:27 PM
gives's Avatar
gives gives is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Portland, OR
Posts: 1,170
Default Re: Installed Yosemite with PT 11.3 No 3rd Party VI's in Session

Quote:
Originally Posted by gives View Post
Installed Yosemite 10.10.01 /with PT 11.3 No 3rd Party VI's in Session
NOTE .. They do run in standalone mode and in other programs fine.
I usually never have trouble, however even when the EQplug-in's/VI's etc are in the folders as they are, they are not being seen in the sessions.. Missing Kontakt, Izotope, Altiverb.. As an experiment, I did install Altverb 7.2.4 as a test and it immediately showed up. Funny, since it was already there. I guess I have to just re=install the plugs ins manually again to have them seen. I did to a NON clean install, but felt it would be fine since this is the first OS update from Mavericks on a New 6Core trash can. Anyone else seen this..
Was running 11.2.1 beforehand on OS X 10.9.5
AND Yes.. I do have a full cloned BU, but am not on the job for at least 14 days so my upgrade is not too serious other than time-:)

Thnx in advance and just wanted to throw this to the community.
3.5 GHz 6-Core Intel Xeon E5
G
OK The fix was to just reinstall all the individual plugins.. Libraries were OK>. This was only happening in Protools. Not in any other of my sequencers and DAW's DP Live etc..
__________________
Gregory Ives, Composer/Sound Designer/Musician
http://www.gregives.com
https://pro-labs.imdb.com/name/nm1170521/?ref_=sch_int

Protools 2019.10 Ultimate HD Native Thunderbolt Avid HD IO
Mac Pro 3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5 64GB of Ram
OSX Mojave 10.14.6, Digital Performer 9.5, Logic Pro X 10.4.6
Reply With Quote
  #3  
Old 12-27-2014, 07:45 PM
john1192 john1192 is online now
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,712
Default Re: Installed Yosemite with PT 11.3 No 3rd Party VI's in Session

question: did you update to Yosemite 1st ?? or did you update pro tools to 11.3 1st ?? thx john
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #4  
Old 01-03-2015, 12:06 PM
gives's Avatar
gives gives is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Portland, OR
Posts: 1,170
Default Re: Installed Yosemite with PT 11.3 No 3rd Party VI's in Session

Quote:
Originally Posted by john1192 View Post
question: did you update to Yosemite 1st ?? or did you update pro tools to 11.3 1st ?? thx john

I did Yosemite First and the did all of the Protools and other updates I needed, making sure that I also did repair permissions etc. with Disk Utility.. All seems good now. No issues whatsoever. G
__________________
Gregory Ives, Composer/Sound Designer/Musician
http://www.gregives.com
https://pro-labs.imdb.com/name/nm1170521/?ref_=sch_int

Protools 2019.10 Ultimate HD Native Thunderbolt Avid HD IO
Mac Pro 3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5 64GB of Ram
OSX Mojave 10.14.6, Digital Performer 9.5, Logic Pro X 10.4.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yosemite and Issue Importing Session Data fsguerra macOS 1 10-17-2014 01:54 AM
3rd party plugins not showing up in session cjansson77 Pro Tools 11 3 09-02-2014 10:31 AM
Just installed Pro Tools 10. Neither native nor 3rd party plug-ins show up. YoMyEx Pro Tools 10 12 04-17-2014 06:27 PM
Installed Dynamics III now 3rd party plugin gone Andres Gonzalez 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-17-2007 03:10 PM
Just installed MBOX and every session goes black.. Jamestigerbaby 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-28-2003 01:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com