Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2014, 05:45 PM
gmb_deuce gmb_deuce is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: florida
Posts: 7
Default Sound problem, pro tools 11?

Ok guys, sorry I'm new to this stuff so this has probably been ask before, but i can't seem to hear the beats i imported into my pro tools. Can someone please help? I'm not sure if it's because of my speakers, interface or computer but i really need help.

I have

- Mac OS 10.9.4
- M-Audio Fast track pro interface
- AKG C214 Microphone
- ilok 2nd Generation
- Pro Tools 11.1.3
- Auvio Speakers
- Headphones

Are the Speakers the reason why i can't hear anything? i have adapters so i'm able to connect the speaker to the interface.

Or is it the interface? i also have the "fast track pro driver 1.9.4" install and connected to it.

I don't understand why i can't hear anything, it's frustrating, if you guys can please help me out with my problem, thanks in advance!

this is what i have so far:

Screen Shot 2014-07-29 at 7.29.57 PM.jpg


ALSO: I already went to Setup: i/O and playback engine. I set everything input/output to default, and i also set the fast track pro driver usb.

I looked up everything online, but still nothings working. My input/output stuff seems right, and i triple check to make sure everything was plugged in.

I don't understand, please if you need more screenshots to be more specific, let me know

thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2014, 07:57 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Sound problem, pro tools 11?

screen shots of the Bus & Output pages under I/O Setup would be good

you know you only have a mono Bus output, I can tell by the tracks not having the pan option
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 07-30-2014, 01:27 AM
PMF Media PMF Media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Adelaide Australia
Posts: 376
Default Re: Sound problem, pro tools 11?

Also can't see any Master Bus/Track(master fader/Out) in the session... have you set one up?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools - no sound problem briaboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-10-2013 03:03 PM
Pro Tools Sound Problem Mic Clipping?? Advocate(NYT) 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-15-2011 08:35 PM
Pro tools 9 Sound Problem VladKStudio Pro Tools 9 4 11-22-2010 10:45 PM
Sound Problem with pro tools 7.0 stevviej20 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-27-2007 01:45 PM
Problem with midi in Pro tools LE 5.2.1 (No sound) azero 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-30-2002 12:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com