Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2018, 06:40 AM
matthall1998 matthall1998 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: United States
Posts: 9
Default Help With Connecting EuControl v18 with Pro Tools 10

I am using Pro Tools 10, the latest version of EuControl and an iPad 2.

In PT I have EUCON enabled.

In EuControl Settings my iPad appears under My Surfaces.

Also on my iPad when I switch to different windows on my computer, the name changes in green.

So the iPad is connected, but all the controls are blank and do nothing.

I have restarted Pro Tools, restarted EuControl, deleted app from iPad and reinstalled.

Used 5ghz wireless and 2.4ghz.

Any suggestions? Thank you!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2018, 06:50 AM
matthall1998 matthall1998 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: United States
Posts: 9
Default Re: Help With Connecting EuControl v18 with Pro Tools 10

BUMP
Reply With Quote
  #3  
Old 09-16-2018, 02:43 AM
matthall1998 matthall1998 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: United States
Posts: 9
Default Re: Help With Connecting EuControl v18 with Pro Tools 10

BUMP
Reply With Quote
  #4  
Old 09-17-2018, 05:38 AM
matthall1998 matthall1998 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: United States
Posts: 9
Default Re: Help With Connecting EuControl v18 with Pro Tools 10

BUMP
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S3 connecting to Eucontrol but not PT Macsearcher Pro Tools | S3 6 09-19-2017 11:16 AM
EuControl/Workstation 3.3.1 and Pro Tools | Control v1.0.1 now available! Kyle Splittgerber Pro Tools | Control 0 09-14-2015 07:13 PM
EuControl/Workstation 3.3.1 and Pro Tools | Control v1.0.1 now available! Kyle Splittgerber Pro Tools | S3 0 09-14-2015 07:12 PM
Eucontrol 3.2 for pro tools 11.3? elina Pro Tools 11 8 01-08-2015 09:32 AM
yet another eucontrol not connecting to ptools blankpro Artist Series 2 07-27-2012 05:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com