Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 09-13-2018, 11:54 PM
its2loud its2loud is online now
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Los Angles
Posts: 245
Default Re: S6 Monitor Spkr sets default to chosen source

Ok. Thanks Jeff. I think it would be a worth while improvement that a lot of users would appreciate.
Reply With Quote
  #12  
Old 09-14-2018, 10:19 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,655
Default Re: S6 Monitor Spkr sets default to chosen source

This is certainly doable, it would work the same as the transport keys do today. Hardcoded until you assign softkeys to them. I can't promise when though as we have a lot of other stuff we need to get through at the moment.
Reply With Quote
  #13  
Old 09-14-2018, 10:22 AM
its2loud its2loud is online now
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Los Angles
Posts: 245
Default Re: S6 Monitor Spkr sets default to chosen source

That would be amazing. Thanks Eddie. Totally understand the back log of items. Look forward to a future update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Default Clock Source solidwalnut 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-27-2015 04:58 PM
Default to External Clock Source? blizzard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-19-2011 09:46 PM
3 sets of monitor outs from a C24? MOVED WildHoney ICON & C|24 8 04-30-2009 06:01 PM
3 sets of monitor outs from a C24? WildHoney Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-14-2009 07:46 PM
2 sets of monitor speakers question guitarboy335 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 36 12-14-2002 01:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com