Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2016, 09:29 AM
shamzmam shamzmam is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: United States
Posts: 2
Default Troubles with the cloud

My copy of Pro Tools First was working wonderfully on my recording studio Macbook--until I installed it on my Windows 7 PC and accessed my projects through the cloud.

Now everything I opened on my Windows machine won't sync to the cloud. I can still open them in Windows, but when I try to open them on the Mac, it says "There was a problem downloading the project." I can't access them at all.

This wouldn't be a big deal, but now when I go to create a new track on the Macbook, it gives me an error code. "Could not create a new document because File or folder not found (-43) while creating "Users" while creating "myusername" while creating "Documents" while creating "Pro Tools" while creating "Project Cache" while creating "aS5haReUf5QNXQkOokoGWb" while creating "OlZp5llbarDUzoLN2jctWb.ptproject"

I've uninstalled and reinstalled Pro Tools on the Mac twice (and once on the Windows machine), and it's done nothing. I've checked my permissions on my folders, and confirmed that I have read/write access on all the folders mentioned in the error message. The program has become completely unusable on my Mac, and my Windows 7 machine is a work computer so I can't exactly just bring it home and hook it into my studio.

Has anyone had similar issues? Any thoughts/advice on how I could fix this? I'm right in the middle of a huge project and I'm at a total loss here.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2016, 09:31 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,442
Default Re: Troubles with the cloud

Advice, yes, get off Pro Tools First.

Presumably you've tried trashing prefs. If it's a critical issue you should call Avid support... but I'd seriously not be working on Pro Tools First at all.

Last edited by Darryl Ramm; 06-28-2016 at 10:23 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cloud Collaboration RECOA STUDIO Pro Tools 2018 1 05-24-2016 09:02 AM
Plugins and the cloud DonaldM Avid Cloud Collaboration 2 04-13-2016 05:46 PM
Do you think my cloud collaborator is trying to tell me something? midnightrambler Pro Tools 12 1 04-08-2016 12:38 PM
Where is the Cloud Tab in PT12HD??? Stebass Pro Tools 12 1 12-04-2015 11:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com