Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2014, 01:15 PM
evilstudios evilstudios is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2013
Location: canada
Posts: 105
Default how do i communicate with avid about there products with out paying for it

how do i communicate with avid about there products with out paying for it.

In 2 and a half years i have never once been able to finish a session in HD10 , every single session has ended with a catastrophic failure.
In HD 11 I finished 1 song a day or better.
Iv had HD10 since the first day it was released over 26 months ago and still have yet to finish a song on it because it goes hay wire.
I need some answers and i truly believe a refund is more than fair for the thousands of hours i have wasted with nothing to show for it in HD10.

Sorry for ranting but what else am i really supposed to do
  #2  
Old 01-25-2014, 01:21 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,579
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

Ah buy an ASC and phone Avid customer support.

All these hours of your time wasted is worth less than the ~$80 that a HD ASC costs? If you've have a problem like this for so long why did you not do this way earlier--including using one of your complementary (and now likely expired) ASCs? If it turn out in the end to be a clear bug in Pro Tools and not something you have set up wrong I'd ask Avid nicely to compt the call or provide another free ASC or similar.

If you want help here (mostly from other users) you need to clearly explain what the exact problem(s) is, the details of you system and what troubleshooting you've already tried.
  #3  
Old 01-25-2014, 01:25 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,554
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

Wow, sorry you're having such a hard time. Or did with 10. I know if it were me, I'd have sold it all and moved on.

Are you interested in getting 10 running better? OR maybe you just stick with 11 which seems to be working for you?
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
  #4  
Old 01-25-2014, 01:31 PM
evilstudios evilstudios is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2013
Location: canada
Posts: 105
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

Iv had my HDX card for sale for 6 months not a single offer.

I used to be phatbeatstudio.
If you read my threads of that name you will come across a thread where someone suggests there should be a separate area just for all the problems i have, I have been complaining for over 2 years. check it out please.
HD8 worked fine HD9 worked fine HD11 as demo worked fine

HD10 has never finished 1 song since the day i got as a PRE PAID buyer the first shipment released. I pre paid and have not even used it yet over 2 years later.

I do not own HD11

Last edited by evilstudios; 01-25-2014 at 01:33 PM. Reason: spelling
  #5  
Old 01-25-2014, 02:01 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,554
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

Quote:
Originally Posted by evilstudios View Post
Iv had my HDX card for sale for 6 months not a single offer.
How much do you want?
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
  #6  
Old 01-25-2014, 05:30 PM
evilstudios evilstudios is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2013
Location: canada
Posts: 105
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

I want avid to give a HD11 update FREE since it was paid for 27 months ago and i have not been able to use it until last month for 3 weeks.

I pre paid like a nice avid supporter. I think you will notice my opinion and change of attitude since trying to get somebody there to do something about this with no help at all.

I wanted fair market value which has since decreased because HD11 came out so i doubt i would sell it now. Im very tempted to just buy a new ilok every month instead of actually owning it.
After all the demo version is the only version that has worked in 27 months or however long it has been.
Since all im getting is mods replying could somebody be so kind to send this DIRECT to avid
  #7  
Old 01-25-2014, 11:42 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,530
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

Quote:
Originally Posted by evilstudios View Post
Since all im getting is mods replying could somebody be so kind to send this DIRECT to avid
There's really no need to. I'm sure Avid is taking a very close look at your posts, since you said you used to be phatbeatstudio...
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
  #8  
Old 01-26-2014, 05:18 AM
Bill Denton Bill Denton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh PA
Posts: 2,644
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
There's really no need to. I'm sure Avid is taking a very close look at your posts, since you said you used to be phatbeatstudio...
J...

I trust you will be stopping by to help me clean up the scrambled eggs I spewed everywhere when I read your post...
__________________
X
Note that all opinions, observations, whatever, in this post are mine, unless I'm being mean or am wrong, in which case it's somebody else's fault. I do not work for Avid (their loss)...my only relationship with Avid is that of a customer (when I'm not too poor to buy stuff, like now)...and that hot administrative assistant...that's more of a "thing" than a "relationship" (that should keep them guessing for a while...)

Just rockin'...what more is there?

Bill in Pittsburgh
  #9  
Old 01-26-2014, 06:09 AM
Bill Denton Bill Denton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh PA
Posts: 2,644
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

Phatbeat...

I know I've dogged you a bit in the past, but I'm going to try to be helpful here.

Have you considered that perhaps you don't have the temperament to work with Pro Tools?

Temperament is not a matter of smart/not smart, it is a matter of how one's brain works.

People of one temperament, if they plug it in and throw the switch and it doesn't work, are willing to spend the time to read the manuals and do the troubleshooting required to get things to work. These type of people will come on a forum like the DUC and post very detailed messages, "The manual said if I do this, that will happen. I did this and that did not happen. I checked my connections; outputs plugged into inputs, I reread the manual, I even tried something else, but I still could not get it to work". When someone does this, most of us here on the DUC will spend quite a bit of our own time trying to help. And given enough detail, some of us will be able to say, "Oh, that happened to me last week" and give an immediate answer.

People of a different temperament, if they plug it in and throw the switch and it doesn't work, they are helpless. Even if they know how to do proper troubleshooting and documentation of a problem, their brain won't let them do it. So, they come on a forum like this one with no details of their problem, and no ability to gather those details, and consequently, none of us are able to help.

Keep in mind that there is no "value judgment" attached to these types of temperaments; it's not a case of one being bad and the other being good. They are simply different.

As an example, I don't fish. I simply don't have the temperament to just throw a hook in the water and wait for something to happen. But I will sit down and work for hours on end getting a computer program to do what I want/need for it to do.

But suppose I did decide to go fishing, and went out and spent $100 US on the "latest and greatest" fishing lure. I would probably then go to the fishing hole, drop the lure in the water for 10 seconds, and if I didn't catch a fish in those ten seconds, some aspects of my temperament would kick in and I'd go home. And I'd probably want to get my $100 back for the "defective" fishing lure.

But the problem wasn't with the lure...the problem was my temperament.

Phatbeat...if I may make a suggestion...spend a little time in front of a mirror doing a little self-analysis. It's possible you don't have the temperament required to use a product like Pro Tools, or even any DAW. It's possible you might have some undiagnosed form of ADHD or some other condition that makes it difficult for you to do the tasks necessary to get Pro Tools up and running properly, and to keep it running properly.

But however it all comes out, I do sincerely wish you "good luck"...
__________________
X
Note that all opinions, observations, whatever, in this post are mine, unless I'm being mean or am wrong, in which case it's somebody else's fault. I do not work for Avid (their loss)...my only relationship with Avid is that of a customer (when I'm not too poor to buy stuff, like now)...and that hot administrative assistant...that's more of a "thing" than a "relationship" (that should keep them guessing for a while...)

Just rockin'...what more is there?

Bill in Pittsburgh
  #10  
Old 01-26-2014, 10:53 AM
A1's Avatar
A1 A1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: San Francisco
Posts: 431
Default Re: how do i communicate with avid about there products with out paying for it

The OP is joking right?
__________________
:+:
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to Avid products and in need of clarification ... ptfigg macOS 1 01-26-2014 10:16 PM
Which Avid plug-ins are worth paying for and which ones should be bundled with PT? Snap AAX Plug-ins 20 05-01-2013 09:14 PM
Tired of paying Avid upgrade for features already other DAW,s Panacci Pro Tools 10 8 10-29-2011 01:51 PM
Avid to drop prices on products!? M-ManLA General Discussion 17 08-31-2011 12:19 PM
PT 9 not in My Products on Avid Site strangeLoop Pro Tools 9 4 05-24-2011 08:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com